Tilbake til søkeresultater

Hvalsafari i Altafjorden

Av finnmark moods

Tur tilgjengelig fra: oktober, 2024 - februar, 2025

Pris fra
NOK 2200
24 timer Gratis kansellering
Lokal turisme
Direkte bekreftelse
Sikre betalinger
Neste tilgjengelige dato: 15 okt 2024

Bli med på en hvalsafari gjennom den fantastiske Altafjorden for å møte de majestetiske spekkhoggerne og knølhvalene som ofte besøker disse farvannene. Vårt fartøy er designet for komfort, med oppvarmede seter innendørs og moderne fasiliteter, som sikrer en trygg og hyggelig opplevelse for alle. Du vil være omgitt av snødekte fjell og fantastiske fjordlandskap.

Bli med finnmark moods på en uforglemmelig hvalsafari i hjertet av Finnmark. Våre båter tilbyr en komfortabel og trygg opplevelse, perfekt for å utforske Altafjordens rike marine liv.

Reisen starter fra vår sentralt beliggenhet i Alta havn, hvor du blir møtt av våre erfarne guider. Ombord på våre romslige båter tilbyr vi både komfortable, oppvarmede innendørs observasjonsområder og et åpent dekk for de som ønsker å oppleve naturen på nært hold. Mens du nyter panoramautsikten over fjorden, vil våre guider dele fascinerende innsikt om regionens natur og historie, og holde utkikk etter hvaler og annet marint liv.

Selv om hvalobservasjoner ikke kan garanteres, er Altafjorden hjem til mange arter, inkludert knølhval og spekkhoggere. Uansett vil reisen by på enestående utsikt og muligheter til å oppleve mangfoldet av dyrelivet i området.

  • Opplev Altafjordens fantastiske natur fra komforten av våre romslige båter.

  • Mulighet til å observere hval og annet marint liv.

  • Lær om områdets rike natur- og kulturhistorie.

  • Turen varer omtrent 3-4 timer.

Passasjerer oppfordres til å kle seg etter vært, da de har mulighet til å observere fra vårt komfortable, oppvarmede innendørs område eller fra det åpne dekket. Selv om båtene våre er oppvarmet, er det viktig å være forberedt på varierte værforhold, spesielt hvis du velger å tilbringe tid utendørs.

  • Erfarne og kunnskapsrike guider.

  • Observasjonsområder ute og inne.

  • Komfortabel og sikker båtreise.

  • Du har rett til å få refundert hele bestillingsbeløpet hvis du avbestiller bestillingen din minst 24 timer før planlagte starttidspunkt.

Oppmøtepunkt

Havneveien 24, Alta
Leverandørens profil

finnmark moods

finnmark moods gir deg muligheten til å utforske Finnmarks utrolige natur og historie.

Eventyret venter!