Tilbake til søkeresultater

Privat gruppe tur: Kongekrabbe eventyr - privat tur

By Æventyr

Tur tilgjengelig: juni - oktober

Pris fra
NOK 19500
Laveste pris-garanti
24 timers gratis avbestilling
Prisgaranti
Umiddelbar ordrebekreftelse
Sikker betaling
Opplev Altas blå vann på en spennende fjordtur. Bestill Æventyrs kongekrabbesafari og bli med på en båttur på fjorden hvor du får smake norske delikatesser.
Se for deg å gli gjennom det stille, arktiske vannet omgitt av spektakulære utsikter utover høye fjell som dukker opp i horisonten. Dette, og mye mer, får du oppleve om du blir med Æventyr på en hyggelig fjordtur kombinert med en tur innom en landsby som spesialiserer seg på fiske. Du får også muligheten til å se levende kongekrabber i et akvarium, og nyte en deilig skål med fiskesuppe i landsbyen. Opplev flotte Altafjord, en av de mest populære attraksjonene i Alta på denne turen.

Aktiviteten begynner ved Æventyrs lokaler i sentrum av byen, hvor deltakerne får en kjapp innføring i hvordan turen vil foregå. Her er det bare å gjøre seg klar for krabbesafariet med nødvendig utstyr, og så begi seg mot startpunktet for turen sammen med dagens guide. Straks alle deltakerne har kommer seg ombord begynner den eventyrlige turen over Altafjorden.

I løpet av fjordturen tas gjestene med til ulike plasser av historisk betydning, mens turguiden forteller om Altafjordens historie. Langs fjorden vil det dukke opp bergtagende utsikter utover de høye fjelltoppene i horisonten.

Turen langs fjorden ender ved Storekorsnes, en koselig fiskelandsby. Nyt stemningen mens dere går gjennom det frodige landskapet her. Det er her høydepunktet av krabbesafariet befinner seg, hvor man kan få se levende kongekrabber i et akvarium! Deltakerne tas med til et lokalt spiseri hvor de serverer sin berømte fiskesuppe. Man får også mulighet til å ta en kopp kaffe eller te i landsbyen før man tar fatt på turen tilbake til fastlandet.

Alle deltakere får utdelt sikkerhetsutstyr som trengs for fjordturen. Gravide eller personer med ryggproblemer frarådes å delta på turen. Dersom værforholdene er dårlige vil Æventyr tilpasse turen slik at man bare reiser langs den innerste delen av fjorden, etterfulgt av en to-retters lunsj ved Stakeriet.
{"0":"Ta innover deg den fantastiske utsikten utover alpine fjell og historiske landemerker i Altafjorden
 • 2":"Nyt en rykende varm fiskesuppe i en koselig fiskelandsby"}
 • Deltakere bør kle seg etter værforholdene og ta med seg varme klær. Alternativt kan man kjøpe ullundertøy fra Æventyrs butikk til rabatterte priser. Det er også mulig å bestille en krabbemiddag ved Stakeriet etter at turen er avsluttet.
  • Guidet fjordtur
  • Sikkerhetsutstyr som varmedress og livvest
  • Sikkerhetsbriller
  • Hansker
  • Støvler
  • Kaffe\/te ved Storekorsnes
  • Fiskesuppe og kongekrabbe

  Oppmøtepunkt

  Markedsgata 6, 9510 Alta, Norway