Tilbake til søkeresultater

Fiske i Alta Fjord

By Icecube Of Aurora

Tur tilgjengelig: juni - august

Pris fra
NOK 970
Laveste pris-garanti
Gratis kansellering inntil 24 timer før starttidspunktet

Legg ut på et eventyr og fordyp deg i en spennende fiskeopplevelse i Altafjorden med Icecube Of Auroras unike fisketur. Bestill nå!

 

Alta regnes som et av de beste stedene i Nord-Norge å fiske, og hvilket bedre sted å begynne enn den fantastiske Altafjorden. Det strålende vannet er hjemmet til et rikt marint økosystem, med fisk som torsk, laks, og kveite som befolker det blå vannet. Meld deg på denne spennende turen over Alta Fjord for en uforglemmelig opplevelse med Icecube Of Aurora.

 

Før du begynner denne autentiske fisketuren, må du kle deg i varme drakter (når det er kaldt vær) og redningsvester. Når du er ferdig med å passe opp og møte kapteinen din, du kan komme deg inn i fjorden. Regionen der du stopper vil bli bestemt ut fra hvilken fisk du vil spole inn. Noen av variantene du fanger er torsk, sei, hyse, uer, og atlantisk kveite for å nevne noen.

 

Turen har plass til opptil 10 deltakere.Turisters trivsel og erfaring er mye viktigere enn å holde seg til en fast plan til enhver tid. Hvis noen har det dårlig, kapteinen vil sørge for at de blir tatt vare på og til og med kommer tilbake til havnen om nødvendig.

 

Det er viktig å bestemme seg for noen detaljer på forhånd for å få størst mulig opplevelse. Noen gjester velger å slippe fisken, mens andre vil beholde den, i så fall vil guiden din hjelpe deg med filetering, sløying, og legg den i en plastpose for å spise under ditt opphold i Alta.

 

  • Unn deg en autentisk opplevelse av norsk fiskestil
  • Utforsk det marine livet i den fantastiske Alta-fjorden
  • Denne fisketuren er tilgjengelig hele året
  • Denne turen er tilgjengelig i 2, 3 og 4-5 timers varighet

Det anbefales å kle seg i samsvar med været. Alkoholholdige drikkevarer er ikke tillatt ombord i båten.

Båten er en kombinert turistfiskebåt for opplevelsesturer og fisketurer.

  • Kaptein
  • Redningsvest
  • Varm dress
  • På de lengste turene (4-5 timer) et lett måltid og drikke.

Ytterligere informasjon

Sikkerhet er det viktigste på turene våre. I Finnmark er det ofte været som dikterer hva som er mulig eller ikke, og som politikk går ikke selskapet på turneer dersom det er fare for at vi ikke kan garantere sikkerhet. I slike tilfeller, vi er selvfølgelig fleksible ved at gjestene enten kan utsette turen til neste dag eller at vi setter opp en annen opplevelse.

Oppmøtepunkt

Fiskerihavna, 9515 Alta

Icecube Of Aurora

Icecube Of Aurora er et lokalt eventyrselskap som tilbyr arktiske havutflukter og opplevelser i Altafjorden.