Tilbake til søkeresultater

Eventyr Cruise

By Icecube Of Aurora

Tur tilgjengelig: juni, 2023 - mars, 2024

Pris fra
NOK 970
Laveste pris-garanti
Gratis kansellering inntil 24 timer før starttidspunktet

Unnslippe byens liv og mas og dra på en fjordtur med Icecube Of Aurora. Nyt den fantastiske Alta Fjord under dette eventyret cruise. Meld deg på i dag!

 

Alta er kjent for folkemengder, og dets mangfoldige miljø rangerer øverst på listen, tett fulgt av den rolige auraen som omslutter regionen. Dette eventyrcruise med Icecube Of Aurora tar deg til de beste stedene i Alta Fjord, slik at du kan gå på fugletitting, samt vitne til flora og fauna i deres naturlige habitat.

 

Du må passe opp i termiske drakter (når det er kaldt vær) og redningsvester etter sikkerhetsregelen før du går ombord på båten. Og så vil du legge ut på turen med din guide og kaptein, Øystein Volden, en strålende mann med enorm kunnskap om lokalhistorie. Mens du cruise gjennom vannet, vil han fortelle deg alt om Altas rike historie, inkludert «Tirpitz», det tyske krigsskipet, de engelske malmgruvene, og nordlysobservatoriet. Tiden flyr mens du lytter til disse fascinerende historiene, omgitt av det frodige grøntområdet i Alta.

 

Denne turen vil også lede deg til unike steder hvor du kan være vitne til nydelige fugler og dyr. Hvis du har interesse for fugletitting, får du se forskjellige fugler på toktet, inkludert stormsvaler, måker, skarv og den mektige havørnen for å nevne noen.. Mens båten cruise langs den fantastiske kystlinjen, Du kan også få øye på delfiner til tider.

 

Når du tar deg gjennom Altafjorden vil kapteinen din tar deg til noen få hemmelige steder med flere spennende opplevelser som tilbys, inkludert fantastisk dyreliv, historiske bygninger og til og med rester av ubåter fra andre verdenskrig!

 

  • Cruise det glitrende blå vannet og utforsk det rike dyrelivet som bor i området
  • Fordyp deg i den beroligende auraen som Altafjorden tilbyr
  • Du kan velge mellom 2, 3 eller 4-5 timers turer.

Det anbefales å kle seg i samsvar med været. Alkoholholdige drikkevarer er ikke tillatt ombord i båten.

Båten er en kombinert turistfiskebåt for opplevelsesturer og fisketurer.

  • Kaptein
  • Redningsvest
  • Varm dress
  • På de lengste turene (4-5 timer) et lett måltid og drikke.

Ytterligere informasjon

Sikkerhet er det viktigste på turene våre. I Finnmark er det ofte været som dikterer hva som er mulig eller ikke, og som politikk går ikke selskapet på turneer dersom det er fare for at vi ikke kan garantere sikkerhet. I slike tilfeller, vi er selvfølgelig fleksible ved at gjestene enten kan utsette turen til neste dag eller at vi setter opp en annen opplevelse.

Oppmøtepunkt

Fiskerihavna, 9515 Alta

Icecube Of Aurora

Icecube Of Aurora er et lokalt eventyrselskap som tilbyr arktiske havutflukter og opplevelser i Altafjorden.